Companie

Sedako Group activeaza in domeniul imobiliar in Timisoara incepand cu 1994. Din 2007 intreaga activitate este focalizata pe dezvoltare imobiliara.

Contactul cu piata si investitiile constante in cercetare si studii de piata imobiliara locala au avut un rol important in determinarea corecta a dimensiunilor si pretului pentru fiecare locuinta construita de Sedako.

Acest aspect face ca principalele proiecte dezvoltate in prezent, complexul de blocuri IRIS, ansamblul IRIS Armoniei, cartierul rezidential Serena, cartierul Bistra Ghiroda, cartierul Metro 2 sa inregistreze progrese constant.

Valorile noastre sunt: profesionalismul, atentia la detalii, comunicarea transparenta si onesta cu clientii.

Orice client Sedako este consiliat cu profesionalism, indrumat spre sursele de informatii obiective despre piata imobiliara si sprijinit in relatia cu banca pentru obtinerea contractului de credit.

Sedako a construit in timp o cultura organizationala puternica bazata pe caracterul oamenilor care formeaza echipa Sedako, care inainte sa fie oameni foarte bine informati in domeniul lor, trebuie sa se manifeste cu onestitate si corectitudine in relatia cu clientii.

In firma Sedako strategia de abordare a clientului in procesul de vanzare este una singura: furnizarea de informatii corecte si prompte pentru fiecare solicitare. Echipa de vanzari este formata din oameni cu pregatire superioara, al caror comportament este bazat pe onestitate si corectitudine in relatia cu clientii.

 

IRIS Armoniei
IRIS Armoniei
Ansamblul rezidențial Iris Armoniei este situat în nordul orașului, făcând parte din zona cea mai dinamică și în continuă transformare și modernizare. Acesta este un exemplu de reconversie a unei zone în care se desfășurau activități logistice, într-o zona rezidențială cu servicii complementare locuirii, locuri de parcare preponderent la subsol, pentru ca spațiul dintre blocuri să rămână verde și folosit de rezidenți pentru relaxare, alături de copii. Aflat la intersectia străzilor Grigore Alexandrescu și Armoniei, ansamblul de locuințe, care va fi format din 12 corpuri de clădire, beneficiază de acces facil la sistemul de transport în comun, zone comerciale și servicii.
IRIS 12
IRIS 12
“Iris 12” reprezintă al optulea bloc construit de asociația Sedako, situat în Nordul orașului Timișoara, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Nicolae Table. Construit în regim de înălțime de S+P+6E+Er - S+P+8E+Er, acesta cuprinde 96 de apartamente cu 2 și 3 camere, distribuite pe 3 scări în corpurile A, B și C, spații de depozitare și locuri de parcare, spații verzi, loc de joacă în incinta ansamblului rezidential.
IRIS 5-7
IRIS 5-7
“Iris 5-7” a fost al treilea proiect rezidențial construit de grupul Sedako, care face parte dintr-o amplă dezvoltare situată în Nordul orașului Timișoara în vecinătatea străzii Grigore Alexandrescu. 224 apartament situate pe 3 corpuri de clădire (Iris 5, Iris 6, Iris 7), 206 locuri de parcare situate atât la suprafață cât și în subteran, spații cu altă destinație, alei pietonale și cei de acces amenajate cu dale, loc de joacă pentru copii, spații verzi amenajate, au făcut ca și acest proiect rezidential să fie considerat unul de succes de către clienții Sedako.
IRIS 2-4
IRIS 2-4
Al doilea ansamblu rezidențial construit este cunoscut sub denumirea de “Iris 2-4”. Acesta cuprinde cuprinde un număr de 174 apartamente construite în 3 corpuri de clădire (4, 5, 6) cu regim de înălțime P+7E, respectiv P+7E+Er. La suprafață sunt 192 locuri de parcare, alei pietonale pavate cu dale rezistente la traficul auto, cu acces ușor în scările de bloc, spații verzi amenajate și loc de joacă amenajat în incinta complexului.
IRIS 1
IRIS 1
Primul proiect rezidențial construit de compania Sedako a fost blocul “Iris 1” .
SEDAKO
Newsletter
Adresa

SEDIU SOCIAL
Piata Unirii, Nr. 13, Birou 1, etajul 1,
Timisoara 300085, Timis
Telefon

INFORMATII CLIENTI
Telefon: 0256 437 196
Mobil: 0722 348 283 0723 338 357
Email

SUPORT CLIENTI
Adresa de email
office@sedako.ro
Facebook Youtube
Copyright 2024 © Sedako. Toate drepturile rezervate