IRIS Armoniei

Ansamblul rezidențial Iris Armoniei este situat în nordul orașului, făcând parte din zona cea mai dinamică și în continuă transformare și modernizare. Accesul facil la prinicipalele puncte de interes, de centrul orașului, apropierea de școli, face ca ca locatia sa fie avantajoasa. Acesta este un exemplu de reconversie a unei zone în care se desfășurau activități logistice, într-o zona rezidențială cu servicii complementare locuirii, locuri de parcare preponderent la subsol, pentru ca spațiul dintre blocuri să rămână verde și folosit de rezidenți pentru relaxare, alături de copii. Aflat la intersectia străzilor Grigore Alexandrescu și Armoniei, ansamblul de locuințe, care va fi format din 12 corpuri de clădire, beneficiază de acces facil la sistemul de transport în comun, zone comerciale și servicii.

Iris Armoniei a fost gândit ca o dezvoltare rezidențială în 4 faze succesive, care la finalul acesteia (corpurile IJKL) va avea 640 apartamente, 20 spații cu altă destinație, la parter, parcări supraterane și subterane, locuri de joacă și spatii verzi. Primele 3 faze (AB-CDE-FGH) au fost construite începând cu anul 2018, fiind vândute integral. Faza 4 - IJKL - se află în etapa de predare către cumpărători. Aici se găsesc 202 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, precum și 10 spații cu altă destinație, la parter, parcări subterane în 2 corpuri ( 168 locuri de parcare) și 79 locuri de parcare subterane.

Noutatea în privința noilor corpuri de clădire o reprezintă certificarea nZEB, sistemul de producere al energiei termice fiind format din panouri solare, pompă de căldura și centrală termică. În rest, asa cum v-am obișnuit, toate materialele folosite fac parte din clasa superioară, la fel și dotarile: aparate de aer condiționat Fujistu, tâmplarie PVC cu geam tripan Rehau, anvelopă termică în grosime de 20cm, decorativă Bautim, lifturi Kone, reprezintă câteva noțiuni care întăresc angajamentul nostru de a oferi apartamente bine construite și finisate de care sa se bucure întreaga familie.

Apartamentele sunt echilibrat gândite, ușor de mobilat datorită suprafețelor corespunzătoare, luminate generos și beneficiază, după caz, de balcoane, logie sau terase. La ultimul etaj al corpurilor de clădire sunt dispuse și apartamente de tip penthouse ce oferă un plus de intimitate, datorită retragerii din planul fațadei, astfel că beneficiază de suprafețe mărite și acces la terasa privată.

Regimul de înăltime al întregului ansamblu rezidential Iris Armoniei variază de la P+6E la P+10E+Er, iar o serie de curți interioare în suprafață de peste 3500mp, cu spații verzi, locuri de joacă și bănci pentru odihnă, leaga între ele corpurile de locuiță printr-un traseu pietonal.

 

SEDAKO
Newsletter
Adresa

SEDIU SOCIAL
Piata Unirii, Nr. 13, Birou 1, etajul 1,
Timisoara 300085, Timis
Telefon

INFORMATII CLIENTI
Telefon: 0256 437 196
Mobil: 0722 348 283 0723 338 357
Email

SUPORT CLIENTI
Adresa de email
office@sedako.ro
Facebook Youtube
Copyright 2024 © Sedako. Toate drepturile rezervate